Általánosságban azok az élelmiszerek, amelyek savas mellékterméket hagynak a szervezetben, a nehéz, túlfőtt, feldolgozott és édes ételek, például a hús, a lisztek, a tészták, az alkohol, a kávé, az édesebb gyümölcsök. A lúgos ételek zöldebbek, elevenebbek, frissebbek, például a zöld főzeléknövények, a rügyek, valamint az olyan gyümölcsök, mint az avokádó, a paradicsom, a grépfrút vagy a citrom. Ennél egyszerűbb nem is lehetne.
-
Az egyik osztályteremben éppen írásóra folty. Az üvegfalú helyiségbe szaabad belátás nyílt. A gyerekek néma csendben, egyenes háttal másoltá...
-
Dr. Hew Len elmagyarázta, hogy ha teljes felelősséget vállalsz az életedért, akkor minden , ami az életedben megjelenik - egyszerűen azért,...
-
Aztán ahogy ott röhögcséltünk, a szomszéd asztaltól váratlanul átszólt egy női hang. Nagy meglepetésünkre magyarul. Egy ösztöndíjas píárs...