Általánosságban azok az élelmiszerek, amelyek savas mellékterméket hagynak a szervezetben, a nehéz, túlfőtt, feldolgozott és édes ételek, például a hús, a lisztek, a tészták, az alkohol, a kávé, az édesebb gyümölcsök. A lúgos ételek zöldebbek, elevenebbek, frissebbek, például a zöld főzeléknövények, a rügyek, valamint az olyan gyümölcsök, mint az avokádó, a paradicsom, a grépfrút vagy a citrom. Ennél egyszerűbb nem is lehetne.
-
Gondoljunk például a zuzmóra . A zuzmó a Föld egyik legszívósabb látható élőlénye, ugyanakkor az egyik legkevésbé törekvő lény is. Boldogan ...
-
Meg kell mondanunk, hogy a baktériumok és az archeák közötti különbségek legfeljebb egy biológus számára izgalmasak. A legnagyobb különbség ...
-
Ha hajlandók vagyunk megtisztítani magunkat a "panaszolt panaszoktól", akkor rendben leszünk és mindenki más is rendben lesz. Ezé...