Általánosságban azok az élelmiszerek, amelyek savas mellékterméket hagynak a szervezetben, a nehéz, túlfőtt, feldolgozott és édes ételek, például a hús, a lisztek, a tészták, az alkohol, a kávé, az édesebb gyümölcsök. A lúgos ételek zöldebbek, elevenebbek, frissebbek, például a zöld főzeléknövények, a rügyek, valamint az olyan gyümölcsök, mint az avokádó, a paradicsom, a grépfrút vagy a citrom. Ennél egyszerűbb nem is lehetne.
-
Az állásinterjú a munkakeresési fázis legstresszesebb része. Ilyenkor minden tekintet ránk irányul, az interjúztató pedig ravasz kérdésekkel...
-
Most, hogy önnön presztízsének drámai gyorsaságú lerombolását követően a magyar kormány megkezdte a visszavonulást a médiatörvény tökéletes ...
-
Pár héttel ezelőtt a rádióban reggel hallottam egy könyvajánlót. A végét csíptem csak el a beszélgetésnek de annyit sikeresen kihallottam, h...